Gāzes balonos un balonu saišķos
GĀZES PĀRTIKAS RŪPNIECĪBAI
SVAIGUMA UN KVALITĀTES NODROŠINĀŠANA
Kvalitāte ilgāku laiku, vizuāla pievilcība un dzirkstošs svaigums – gāzes pārtikas rūpniecībā pilda dažādus uzdevumus. Galvenais mērķis gāzu izmantošanai ir iespējami ilgāk saglabāt produkta kvalitāti. Tādēļ gāzes pārtikas ražošanā tiek izmantotas bieži. Tipiskie gāzu pielietojumi ir sasaldēšana un iesaiņošana, atdzesēšana, sajaukšanas procesi un dzērienu karbonizēšana.
ELME MESSER GAAS pastāvīgi piedāvā jaunus izmantošanas veidus pārtikas rūpniecībā. Viens no tādiem piemēriem ir Variomix®, ko izmanto ātrai un precīzai produkta temperatūras kontrolei sajaukšanas procesā; cits – VarioSol®, ko izmanto pulverveida produktu ražošanai, vai “Siber System” – elastīga un inovatīva transporta dzesēšanas sistēma, ko izmanto, lai nodrošinātu nepārtrauktu svaigu un saldētu produktu aukstuma ķēdi
Gourmet – tas ir nosaukums, ar kuru ELME MESSER GAAS piegādā tīras gāzes un gāzu maisījumus pārtikas rūpniecībai. Šīs gāzes atbilst augstākajiem kvalitātes standartiem un visām saistošajām Eiropas tiesību normām pārtikas jomā, un protams, arī HACCP prasībām.
KONTAKTI
Medicīnas gāzes & Pārtikas gāzes
Artūrs Puķītis
E-pasts: Arturs.Pukitis@elmemesser.lv
Mob.: +371 2466 9688
Kvalitātes vadītāja
IVS vadītāja
Ligita Treimane
E-pasts: Ligita.Treimane@elmemesser.lv
Tel.: +371 67 355 446
Mob.: +371 29 164 661
Fax.: +371 67 355 446
PĀRTIKAS GĀZES
CO₂
Gourmet C (Oglekļa dioksīds)
Gourmet C (Oglekļa dioksīds)
Vispazīstamākais Gourmet C pielietojums ir alus karbonizācija. Arī bezalkoholisko dzērienu gāzēšanai izmanto CO2.
Lai iegūtu papildinformāciju par atlasītajiem produktiem, lūdzu, skatiet mūsu produktu datu lapas:
AIZVĒRTN
Gourmet N (Slāpeklis)
Gourmet N (Slāpeklis)
Gourmet N izmanto iepakošanai modificētā atmosfērā, lai aizsargātu pārtikas produktus no nevēlamas apkārtējās vides ietekmes.
Daudzos vīna ražošanas posmos slāpekli izmanto inertizācijai.
Lai iegūtu papildinformāciju par atlasītajiem produktiem, lūdzu, skatiet mūsu produktu datu lapas:
AIZVĒRTO₂
Gourmet O (Skābeklis)
Gourmet O (Skābeklis)
Gourmet O parasti izmanto zivju audzētavās. Pietiekams izšķīdušā skābekļa līmenis zivju tvertnēs un plūsmas kanālos ir ļoti svarīgs rādītājs, lai zivīm nerastos stress un panāktu augstu pieaugumu.
Lai iegūtu papildinformāciju par atlasītajiem produktiem, lūdzu, skatiet mūsu produktu datu lapas:
AIZVĒRTAr
Gourmet A (Argons)
Gourmet A (Argons)
Vīna ražošanā inertizācijai izmanto arī argonu.
Lai iegūtu papildinformāciju par atlasītajiem produktiem, lūdzu, skatiet mūsu produktu datu lapas:
AIZVĒRTN50
Gourmet N50-80
Gourmet N50-80
Iepakojums modificētā atmosfērā aizsargā pārtikas produktus no nevēlamas vides ietekmes.
50%-80% Slāpeklis
50%-20% Oglekļa dioksīds
Lai iegūtu papildinformāciju par atlasītajiem produktiem, lūdzu, skatiet mūsu produktu datu lapas:
AIZVĒRT
O80
Gourmet O80
Gourmet O80
Parasti Gourmet O80 izmanto svaigas sarkanās gaļas iepakošanai modificētā atmosfērā.
80% Skābeklis
20% Oglekļa dioksīds
Lai iegūtu papildinformāciju par atlasītajiem produktiem, lūdzu, skatiet mūsu produktu datu lapas:
Tehnisko datu lapas
AIZVĒRT